Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na tradiční hokejbalový turnaj do Litoměřic vyráží i HBC Warriors Liberec

O víkendu proběhne v Litoměřicích už jedenáctý ročník prestižního hokejbalového Zimního poháru. Jedním z deseti přihlášených týmů je i liberecký HBC Warriors Liberec 2016. Turnaj odstartují už v pátek dva večerní zápasy, Liberečtí jdou na řadu hned v prvním sobotní zápasu proti Horní Bříze.

Na týmy čeká porce devětadvaceti zápasů, finále je naplánováno na nedělní půl čtvrtou. Liberečtí byli nalosováni do skupiny B. Na turnaji se postupně utkají z Horní Břízou, která je na 2.místě 2.národní ligy. Pak změří síly s klubem Kert Park Praha, který je na 3. místě nejvyšší hokejbalové soutěže a pak čekají Horní Počáply, tedy 2.tým Pražské OHbL a na závěr prvoligová Jihlava, která předešlé dva ročníky ovládla.

„Los nám moc nepřál, ale tentokrát nebylo z čeho vybírat. Co se týče stavby mužstva, sice pár omluvenek přišlo, ať to jsou nemoci, rodinné důvody, či pracovní povinnosti, ale našli jsme kvalitní náhradu z jiných klubů,“ řekl trenér Libereckých Ondřej Kozák.

Ten se chce se svým týmem v Litoměřicích ukázat. „Pojďme tam každé střídání sežrat asfalt, nechat na hřišti duši a pojďme ukázat všem, že v Liberci hrát hokejbal umíme,“ dodal.

Deset účastníků turnaje je rozděleno do dvou skupin. Vítězové postupují rovnou do semifinále, celky na druhých až třetích místech čekají čtvrtfinálové boje. Ostatní sehraje pouze zápasy o celkové umístění.

Skupina A: SHC Killers Litoměřice, Draci Kladno, Pardubice, HBC Fireball 99 Plzeň, JVSK Slza Přibyslavice.

Skupina B: HBC Horní Počaply, HC KERT Park Praha, HBC Warriors Liberec 2016, SK Horní Bříza, SK Jihlava.

Autoři | Foto Koralinka

Štítky Liberec, Litoměřice, Horní Bříza, Praha, BK Pardubice, SK Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na tradiční hokejbalový turnaj do Litoměřic vyráží i HBC Warriors Liberec  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.