Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lužická rally i Bohemka zůstávají ve stejném termínu

Motorističtí fanoušci si i v příštím roce přijdou na své. V kalendáři domácích automobilových rally zůstává i v sezoně 2014 Rally Bohemia a Rally Lužické hory, tedy jediné dvě soutěže, které tradičně zavedou soutěžní posádky do Libereckého kraje. Termíny obou soutěží zůstávají víceméně stejné, jako letos.

Tradiční součástí Mediasport mistrovství České republiky v rally je Rally Bohemia. Po experimentech s posunutím do podzimního termínu se letos soutěž vrátila do období prázdnin. Termín v polovině července si můžete do diářů zapsat i na příští rok. Bohemka se pojede 11. – 13. července.

Český šampionát se všeobecně nedočkal výrazných změn. V kalendáři zůstal nepříliš oblíbený rakouský Jänner i Rally Příbram. Jedinou větší změnou je posun Rallye Šumava Klatovy až do poloviny května.

Mnohem více změn přinesl kalendář sprintrally. Hrádecká Rally Lužické hory získala oproti letošnímu roku termín o týden dříve, tedy už 19. dubna. Z kalendáře naopak vypadla Rally Vrchovina a Rally Krkonoše. Do šampionátu jednodenních soutěží se v příštím roce dostane Valašská rally.

Štítky rallye, soutěž, Bohemians 1905, Rallye Bohemia, Lužické hory, Liberecký kraj, 1. FK Příbram, Česko, Valašská rally, Šumava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lužická rally i Bohemka zůstávají ve stejném termínu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.