Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na plážový volejbal i v zimě? Ve Starém Harcově mají pět kurtů v hale

I v Liberci si můžete dopřát plážový volejbal po celý rok. V areálu v ulici Na Skřivanech ve Starém Harcově najdete Beach Liberec a halu s pěti kurty. Prostor v hale se dá přestavět třeba i na beachfotbalové hřiště. Takhle velkou halu s kurty přitom nemají nikde jinde v Česku. Otevřeno je každý den od 8 do 23 hodin.

„Hala je prostorově variabilní a hřiště se může libovolně přestavět podle potřeby na 5, 3 a 2 beach volejbalové kurty, dále hřiště na fotbal, badminton a jiné,“ řekla Vida Karbanová z Beach clubu Liberec.

Podle ní chce klub přiblížit beach volejbal co nejširší veřejnosti, především dětem a umožnit hrát beachvolejbal celou sezonu.

Kromě samotného pronájmu kurtů pořádají i turnaje a pod dohledem trenérů tu mají i tréninky pro děti i dospělé. „Nabízíme i dopolední hraní pro maminky s hlídáním dětí,“ dodala Karbanová.

Hala může posloužit i pro jiné akce, jako jsou sportovní dny, teambuildingové akce, vánoční párty nebo oslavy narozenin.

Autoři | Foto Beach Liberec

Štítky Beach Liberec, Starý Harcov, Liberec, plážový volejbal, Liberec XV-Starý Harcov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na plážový volejbal i v zimě? Ve Starém Harcově mají pět kurtů v hale  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.