Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Liberečtí volejbalisté podlehli v Poháru CEV Galatasarayi 2:3

Volejbalisté Dukly Liberec prohráli v osmifinále Poháru CEV v domácím prostředí s Galatasarayem Istanbul 2:3. Odveta se v Turecku hraje 15. ledna, Severočeši potřebují k postupu zvítězit. Pokud by se jim to podařilo rovněž v tie-breaku, určil by čtvrtfinalistu následný zlatý set.

Turecký tým vsadil na ostré podání, na libereckou stranu dvorce poslal sedm es. S většinou servisů si ale domácí hráči poradili a nahrávač Biernat mohl kombinovat jak s univerzálem Štokrem, tak i se smečaři a blokaři. Několikrát také překvapil obranu hostů sám.

Galatasaray v útoku spoléhal na estonského reprezentanta Venna, který se postaral o 22 bodů. Postupem času začali hosté bodovat i blokem a hlavní oporu Dukly Štokra udrželi na úspěšnosti 38 procent. Domácí hráči přesto dokázali dvakrát vyrovnat, v tie-breaku však potom rychle nabrali čtyřbodové manko.

Dukla Liberec - Galatasaray Istanbul 2:3 (-23, 20, -19, 17, -12)

Rozhodčí: Rjabcov (Rus.), Fuentes (Šp.). Čas: 119 min. Diváci: 893.

Sestava a body Liberce: Biernat 8, Šulista 13, Holubec 10, Štokr 20, Grut 13, Veselý 7, libero Kopáček - Srb, Leikep 1, Správka. Trenér: Nekola.

Nejvíce bodů Galatasaraye: Venno 22, Gergye 16, Aydin a Duff po 9.

Autoři | Foto VK Dukla Liberec

Štítky Sport, volejbal, muži, Pohár CEV, osmifinále, Liberec, Galatasaray, Galatasaray SK, Dukla Liberec, Turecko, volejbalista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí volejbalisté podlehli v Poháru CEV Galatasarayi 2:3  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.