Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Reprezentační blokař Veselý z Liberce musí na operaci kolena

Volejbalový reprezentant Jakub Veselý přijde kvůli poraněnému koleni o kvalifikaci mistrovství Evropy. Zkušený blokař musí na operaci, začátek extraligy v dresu mistrovské Dukly Liberec by měl stihnout.

Čerstvě třicetiletý Veselý, který se v létě vrátil pod Ještěd z Benátek nad Jizerou, absolvoval s reprezentací kemp před evropskou kvalifikací, ale do turnajů v Rumunsku a Jablonci nad Nisou už nebude moci zasáhnout. Ve středu podstoupí artroskopii.

"Podle předběžných vyšetření magnetickou rezonancí by mělo jít o standardní zákrok. Za měsíc by tak byl zpátky v plné přípravě. Uvidíme, jaký bude nález artroskopie," řekl ředitel libereckého klubu Pavel Šimoníček.

Spolu s Veselým z původní nominace vypadl i jeho klubový spoluhráč smečař Jan Galabov a také nahrávač Matyáš Demar z Nantes. První kvalifikační turnaj o ME odehrají svěřenci španělského kouče Miguela Falascy v rumunské Craiově od 15.-17. září, v Jablonci se představí o týden později od pátku do neděle.

Autoři | Foto VK Benátky nad Jizerou

Štítky Jakub Veselý, Liberec, Dukla Liberec, Evropa, Jablonec nad Nisou, Rumunsko, Jan Galabov, Benátky nad Jizerou, Ještěd, Nantes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Reprezentační blokař Veselý z Liberce musí na operaci kolena  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.