Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla smetla mistrovskou Ostravu a vede extraligu

Volejbalisté Dukly potvrdili v pondělí večer perfektní formu a pokračují ve vítězné šňůře. Na domácí palubovce smetli mistrovskou Ostravu 3:0 na sety a zůstávají v čele extraligové tabulky před Českými Budějovicemi. A kdy, že Dukla naposledy prohrála? Před téměř osmdesáti dny shodou okolností v Ostravě.

První set utkání před televizními kamerami začal velmi vyrovnaně. Sada neskončila hranicí 25 bodů, Liberec ji po velkém boji a 36 minutách hry získal až v poměru 30:28. Dramatičnost se v další sadě vytratila. Liberec přehrál Ostravu 25:16 i díky skvělé hře univerzála Jana Hadravy, s jehož servisem si hosté často nedokázali poradit.

„Dneska mi servis sednul a dařil se mi. Jindy to zase nevyjde, to je prostě sport. Je to buď a nebo,“ popsal krátce po utkání pro Českou televizi Jan Hadrava. Jeho servis byl klíčový i v závěrečném setu, který Dukla vyhrála 25:23 a opět se bodově dotáhla na České Budějovice.

Pondělní utkání nepostrádalo napětí a bezesporu by mohlo být reklamou na kvalitní volejbal. „Utkání proti Ostravě bylo velmi kvalitní z obou stran. Zaslouženě jsme vyhráli díky důraznosti a odvážnější koncovce,“ uzavřel trenér.

V dalším kole přivítá Dukla na domácí palubovce trápící se Staré Město, které uzavírá extraligovou tabulku se čtyřmi body.

Štítky Ostrava, České Budějovice, Jan Hadrava, Liberec, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla smetla mistrovskou Ostravu a vede extraligu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.