Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Víkendová dramata přinesla jednu výhru nad Tanvaldem

O víkendu dorazil na palubovku Lokomotivy Tanvald a bylo se na co dívat. Oba zápasy přinesly obrovské drama. Nejprve byl šťastnější Tanvald, který domácí volejbalistky zaskočil a zvítězil 3:2. I v druhém zápase to vypadalo na překvapení, když Tanvald ovládl první set. Pak ale domácí holky zmobilizovaly a zápas otočily.

TJ Lokomotiva Liberec – TJ Jiskra Tanvald 2:3 (21, -21, -15, 17, -9)

Po nepovedeném dvojzápase s Českou Třebovou si Lokomotiva chtěla spravit chuť se soupeřem z Tanvaldu. Povinná výhra se změnila v nečekané drama se šťastným koncem pro hosty. Do utkání vstoupily hráčky opatrně a nedůraznými útoky si nechtěně rozehrávaly soupeřky z Tanvaldu. První set dokázaly hráčky dotáhnout do vítězného konce, ale ve druhém a třetím setu zkolabovala hra libereckých a ty měly poslední šanci na zvrácení zápasu. Zlepšení obrany na síti i v poli vedlo k vypracování bodového náskoku, který domácí nepustily a vyhrály poměrně hladce čtvrtý set. Bohužel nedokázaly navázat na výborný výkon z předešlého setu a tiebreak poměrně hladce prohrály. „Neschopnost složit důležité balóny nás stála dva body. Je to škoda“ uvedla po zápase Lenka Nejedlá.

Sestava: Milerová, Zajícová, Lokšová, Berková, Nývltová, Glückseligová, Ullmannová (libero)-Krotká

TJ Lokomotiva Liberec – TJ Jiskra Tanvald 3:1 (-17, 14, 18, 18)

Zdravě naštvány šly do utkání 22. kola druhé ligy žen volejbalistky Liberce. Urvat 3 body byl jednoznačný cíl. Bohužel bylo zřejmé, že hra se po prvním zápase nijak nezměnila a Tanvald vedl 1:0. Do druhého setu Lokomotiva prostřídala na postu univerzál a blokař a hra začala dostávat nový rozměr. Zlepšila se obrana a postupně se přidaly smečařky s výborným výkonem na síti. Skvěle odehrané tři sety zajistily Lokomotivě tříbodové vítězství.

Sestava: Zajícová, Ostrá, Glückseligová, Ullmannová, Berková, Krotká-Milerová, Nývltová

Napsala redakce

Štítky Tanvald, TJ Lokomotiva Liberec, Česká Třebová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkendová dramata přinesla jednu výhru nad Tanvaldem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.