Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Liberci se rozšiřuje vysokorychlostní internet

PR článek

Stále více obyvatel Liberce má možnost připojit se k vysokorychlostnímu internetu od společnosti Magnalink. Ta totiž rozšiřuje oblast pokrytí. Dostupnost připojení přímo na Vaší adrese si můžete jednoduše ověřit na webu www.magnalink.cz.

Stabilní rychlý internet již od 199 Kč

Využívejte výhod vysokorychlostního internetu za výhodné ceny i Vy! Magnalink nabízí připojení k internetu už od 199 Kč měsíčně. Po ověření dostupnosti na webu se Vám zobrazí tarify, které jsou dostupné přímo na Vaší adrese, včetně jejich cen a rychlostí internetu. Pokud už internet máte od jiného poskytovatele, můžete si tak porovnat ceny připojení i rychlosti internetu.

Digitální televize v televizi, na mobilu, počítači i tabletu!

Kromě vysokorychlostního internetu Magnalink nabízí také balíčky digitální televize. Její programy je v rámci jedné ceny možné sledovat nejen na televizi, ale až na dalších čtyřech zařízeních se systémy iOS a Android. Zatímco se někdo dívá na televizi, další členové rodiny mohou sledovat pořady přes počítač, notebook, tablet nebo chytrý mobil. To je obrovská výhoda. Když se tedy jeden člen rodiny dívá na seriál, další může sledovat třeba hokej. Mezi výhody patří také funkce TimeShift zastavení programu, možnost nahrávání programu až na třicet dní a také sledování pořadů ze sedmidenního archivu. Pokud tedy nestihnete nějaký pořad, můžete si ho díky digitální televizi od Magnalinku vyhledat v archivu a pustit zpětně. A navíc: Magnalink nabízí i výhodné balíčky internetu a programů digitální televize, když si tedy tyto služby objednáte společně, ušetříte oproti samostatnému objednání. Úplný seznam programů, které jednotlivé balíčky zahrnují, si můžete prohlédnout na webu Magnalinku.

Kamerové systémy pro firmy i bytové domy

Magnalink nabízí také kamerové systémy. Jsou vhodné jak pro firmy a rodinné domy, tak i pro bytové domy, kde jimi mohou být monitorovány společné prostory, například vstupní dveře, prostor u výtahu a podobně.

Kontaktujte zákaznické centrum!

Podrobnosti o všech nabízených službách najdete na www.magnalink.cz. V případě jakýchkoliv dotazů můžete kontaktovat zákaznické centrum Magnalinku na telefonním čísle 491 009 007, napsat můžete na info@magnalink.cz.

Štítky Liberec, Internet, digitální televize, televize, Android

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci se rozšiřuje vysokorychlostní internet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.