Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mountfield se stěhuje. Novou prodejnu otevírá v sobotu v Severce

Nové prodejní centrum nahradilo původní prodejnu umístěnou v obchodním domě Spektrum, která již nesplňovala moderní kritéria kvalitního nakupování.

„Rozšiřování a modernizace naší prodejní sítě je součástí dlouhodobé firemní strategie. Chceme, aby se zákazníci cítili v našich prodejnách komfortně, aby měli možnost nakupovat v moderním a příjemném interiéru. Věřím, že toto vše nabídne nově otevřená prodejna v Liberci,“ vysvětlila generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti Mountfield Jana Moravová. „Během sobotního slavnostního otevření a celého víkendu bude veškerý sortiment nabízen za poloviční ceny," dodala.

V tomto roce plánoval Mountfield zmodernizovat či přestěhovat do atraktivnějších lokalit celkem 10 prodejen v České republice a na Slovensku. Z toho v České republice již proběhlo otevření prodejních center v Teplicích, Jindřichově Hradci, Třebíči, Znojmu a na Slovensku v Levicích.

„Snažíme se vybírat pro nové prodejny atraktivnější lokality, a to s ohledem na současné trendy nakupování - soustředění obchodů do velkých obchodních lokalit, což je propojeno i s většími parkovacími možnostmi. Ve všech našich prodejních centrech máme již standardně vybudovaný úsek samoobslužného prodeje rychloobrátkového zboží a také nainstalovány moderní interiérové prvky,“ doplňuje ředitel divize prodeje společnosti Mountfield Luděk Lhota.

Tisková zpráva

Štítky Mountfield, Liberec, Česko, Slovensko, Teplice, Jindřichův Hradec, Třebíč, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield se stěhuje. Novou prodejnu otevírá v sobotu v Severce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.