Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Doprava

Ke kuriózní nehodě došlo v sobotu večer v Liberci. Osobní auto v Americké ulici vjelo do někoilik metrů hlubokého výkopu, automobil téměř zmizel pod povrchem. Čtyřiaosmdesátiletý řidič pak byl převezen do nemocnice.

Liberecký kraj dále pokračuje v rekonstrukci silnic a mostů

S blížícím se nástupem jara pokračují v Libereckém kraji některé rekonstrukce silnic a mostů. Celková částka rekonstrukcí se odhaduje na půl miliardy korun.

Liberec bude na sídlišti Broumovská testovat zákaz parkování dodávek v noci

Liberec bude na sídlišti Broumovská testovat zákaz parkování dodávek v noci. Pokud se toto dopravní omezení osvědčí, chce ho zavést i jinde. Radnice si od toho slibuje, že na sídlišti bude moci zaparkovat více aut. Náměstek primátora Jiří...

Výstavba úseku nové silnice omezila dopravu u bazénu v Liberci

Výstavba úseku nové silnice Nová Pastýřská omezuje dopravu u bazénu v Liberci. Průjezd frekventovanou Budyšínskou ulicí je zúžený a zároveň je uzavřená odbočka z této ulice na parkoviště na Tržním náměstí. Omezení potrvá do 14. dubna, informovala...

Na modernizované trati z Prahy do Liberce by měly jezdit vlaky až 200 km/h

S rychlostí vlaků až 200 kilometrů za hodinu se do budoucna počítá na železniční trati z Prahy přes Mladou Boleslav a Turnov na Liberec a dál na hranici s Polskem. Po jednání vlády v Jablonci to řekl premiér Petr Fiala (ODS). Studie...

Na I/35 u Žďárku opět začnou opravy. Počítejte s omezením v dopravě

Silničáři opět zahájí práce na opravě mostů a povrchů vozovky u obce Ždárek na silnici I/35. Stavba, stejně jako v minulém roce, přinese omezení v dopravě. Práce potrvají do června.

Sokolská se za týden znovu uzavře. Začnou práce na rekonstrukci komunikace

Po zimní přestávce se už v pondělí 18. března znovu rozběhnou práce na rekonstrukci Sokolské ulice v Liberci. Silnice tak bude zcela uzavřená a řidiči budou muset vytíženou trasu objíždět.

Tento rok přinesl zjednodušení bodového systému pro řidiče i řidičák na zkoušku

Rok 2024 je pro motoristy i budoucí řidiče ve znamení novinek. Došlo totiž k zásadní novelizaci zákona o silničním provozu. Řidiči se setkají s novými dopravními značkami, nově mohou autoškolu absolvovat lidé mladší sedmnácti let, zavedený je...

Rekonstrukce mostu na silnici I/9 v České Lípě zkomplikuje dopravu

V České Lípě začaly práce na rekonstrukci mostu na silnici I/9, od středy 6. března tam motoristé musí počítat s dopravním omezením. Kvůli stavbě bude na silnici snížena rychlost, dopravu na mostě budou kyvadlově řídit semafory.

Policie si posvítila na rychlé řidiče. Jeden jel v obci skoro stovkou

Na dodržování rychlosti se zaměřila policie při dopravně bezpečnostní akci v Libereckém kraji, která se odehrála 10. a 24. února. Policisté u 412 zkontrolovaných vozidel odhalili celkem 244 přestupků. Řidiči překračovali nejčastěji rychlost v obci.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.