Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Doprava

Od neděle se mění jízdní řády. Na řadu míst začne jezdit víc vlaků i autobusů

Od neděle 10. prosince začnou platit v rámci tradiční celostátní změny nové jízdní řády. Celá řada úprav čeká i na cestující v Libereckém kraji, a to jak na železnici, tak i v linkové autobusové dopravě.

V Libereckém tunelu začne zítra oprava osvětlení. Počítejte s omezením

S omezením dopravu v Libereckém tunelu počítejte v nadcházejících dnech, od pátku do neděle 1. - 3. prosince. Důvodem je plánovaná oprava osvětlení.

Silničáři odvolali uzavírku silnice I/10 z Tanvaldu do Harrachova a dále k hraničnímu přechodu do Polska pro nákladní automobily do 3,5 tuny. Omezení mělo platit od dnešních 9. hodin, ale nenasněžilo, a tak není nutná.

Na průtahu Libercem skončila omezení spojená se stavbou dvou mostů

Na průtahu Libercem v neděli navečer skončila omezení spojená s výstavbou dvou mostů, která trvala od jara loňského roku. Průjezd na průtahu, který je nejvytíženějším silničním úsekem v Libereckém kraji, tak omezují už jen práce na opravě...

Kraj chce s novým jízdním řádem zajistit noční vlaky i ve všední dny

Liberecký kraj chce s novým jízdním řádem od prosince zajistit noční vlaky i ve všední dny, aby měli lidé možnost zajít do kina či divadla. Zatím takové spoje jezdí jen v pátek a sobotu.

Na terminálu MHD ve Fügnerově ulici končí první etapa oprav. Hned v pondělí naváže druhá

První etapa oprav povrchů vozovky na terminálu MHD ve Fügnerově ulici končí a uzavřená část terminálu se otevře. Hned ale naváže druhá etapa oprav, lidé se tak musí připravit na další přesuny nástupišť. Lidem budou přímo na terminálu radit...

Zdánlivě dobře nasvícený přechod pro chodce může být za snížené viditelnosti rizikem

Při špatné viditelnosti jsou některé přechody pro chodce rizikové nejen při nedostatečném nasvícení, ale také při přesvícení. Čtyři přechody ve Vratislavicích nad Nisou projdou nutnou úpravou. Jasová analýza totiž ukázala jejich rizika. Liberecký...

Silnice ze Souše na Smědavu bude od 17. listopadu opět na zimu uzavřena

Kvůli nepříznivé předpovědi počasí bude v pátek 17. listopadu od 15 hodin uzavřena silnice II/290 ze Souše na Smědavu. Uzavírka platí až do odvolání.

Vidět a být viděn. Ostatní účastníci silničního provozu mohou cyklisty snadno přehlédnout

Přestože teploty už v některých oblastech klesají pod 10°C přes den, pro mnohé cyklistická sezóna neskončila. Spolu s posunem času, kdy se dříve stmívá, a nejen v nadcházejících sychravých dnech by měli mít cyklisté na paměti především svou...

Ve Vratislavicích upraví přechody, zvýší na nich bezpečnost chodců

Ve Vratislavicích nad Nisou budou chodit lidé po přechodech zase o něco bezpečněji. Vybrané prošly testem, který prověřil jejich bezpečnost a projdou úpravami.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.