Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Libereckém kraji prší, silničáři varují před ledovkou

V Libereckém kraji dnes ráno většinou prší, ve vyšších polohách padá déšť se sněhem. Silničáři varují před možnou tvorbou ledovky. Motoristé by měli být opatrní hlavně na silnicích nižších tříd. Dopravu u Kravař na Českolipsku zkomplikovala ráno nehoda automobilu, která si vyžádala zranění. Obleva uvolnila svah nad silnicí 292 u Benešova u Semil a na vozovku tam padá kamení.

Hlavní tahy v Libereckém kraji jsou dnes většinou jen holé a mokré. Na silnicích nižších tříd hlavně v horách mohou být stále ještě zmrazky. Podle policie by si měli dát řidiči pozor na silnici třetí třídy ve Svojkově a Cvikově na Českolipsku, kde se tvoří ledovka.

V Libereckém kraji je dnes ráno zataženo a teploty se pohybují od minus jednoho do tří stupňů. I v horských oblastech je jen kolem nuly. Občasný déšť a v polohách nad 600 metrů nad mořem sníh s deštěm by měly podle meteorologů vydržet po celý den. Teploty vystoupají až k sedmi stupňům.

Autoři

Štítky Liberecký kraj, silnice, ledovka, okres Česká Lípa, Benešov u Semil, Svojkov, Cvikov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji prší, silničáři varují před ledovkou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.