Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Střet nákladního automobilu a osobáku zastavil provoz na hlavním tahu na Liberec

Provoz na silnicích na Liberecku blokovalo během středečního rána hned několik nehod. Hlavní tah od Bílého Kostela nad Nisou na Liberec zablokoval osobní automobil, který po střetu s nákladním automobilem skončil na boku. K další nehodě došlo po osmé hodině ranní poblíž Viaduktu v Liberci, kde se tramvaj střetla s osobním automobilem.

Dlouhé kolony se od půl osmé táhly ve směru od Chrastavy k Bílému Kostelu. Poblíž čerpací stanice Benzina v Chrastavě se střetl tahač s návěsem s osobním automobilem. Vůz se po nárazu převrátil na bok. Nehoda se obešla bez zranění. „Okolnosti nehody šetříme,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Zhruba o hodinu později došlo ke střetu osobního automobilu s tramvají poblíž Viaduktu v Liberci. Tramvaji jedoucí od centra do Hanychova zkřížilo cestu auto odbočující do ulice Švermova. Řidič tramvaje už střetu neodkázal zabránit. I tato nehoda se obešla bez zranění.

Foto Bezedný Frank

Štítky Chrastava, Liberec, nehoda, automobil, havárie, Liberecký kraj, Bílý Kostel nad Nisou, Benzina, Švermov, nákladní automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet nákladního automobilu a osobáku zastavil provoz na hlavním tahu na Liberec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.