Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chystané novinky v Géčku opět přitíží dopravní situaci v nákupní zóně Sever

Chystané novinky v Géčku opět přitíží dopravní situaci v nákupní zóně Sever. Řešení je přitom jednoduché, stačí jen správně najíždět na dálniční tah městem.

Možná jste již zaregistrovali nové oplocení ploch na parkovišti u Géčka a započaté zemní práce. Chystáme se pro Vás rozšířit prodejní plochy o přibližně 1000 m2. Stavaři v těchto chvílích již pilně pracují, abychom Vás v květnu přivítali v nových retailových prostorách.

A jaké nové obchody chystáme? „Z vnitřních prostor se přestěhuje prodejna Kärcher nejen se svými čistícími stroji a dále i oblíbená outdoorová prodejna Husky, která také značně rozšíří svůj sortiment. Zcela nově se zde objeví kuchyně Gorenje a prodejna s pracovními a ochrannými pomůckami Fachman.“ říká Iva Poláková, manažerka centra.

S rozšířením o nové obchody ale souvisí i příliv nových zákazníků do Géčka a častá otázka, jak ulehčit ucpaným kruhovým objezdům. „Je nám jasné, že zákazníci by rádi jeli do Globusu pro čerstvé pečivo nebo maso, ale raději jedou jinam, protože se jim nechce stát věčnou frontu v koloně aut. Přitom řešení je v podstatě jednoduché.“ uvádí dále Poláková.

„Když se na podzim roku 2015 po značném úsilí, otevřela nově vybudovaná připojovací rampa na Turnov, která měla výrazně ulehčit dopravě kolem kruhových objezdů u Globusu, slibovali jsme si, že se dopravě v této lokalitě výrazně uleví. Opak je však pravdou. K ucpávání kruhových objezdů dochází i nadále a to vinou nedisciplinovaných řidičů, kteří místo aby ve směru od Pavlovic vyjeli nejbližším možným sjezdem na Turnov a tím tak objezdům co nejrychleji ulevili, pokračují dál a zkracují si cestu po nové rampě a dál tak zacpávají komunikaci. Auta přijíždějící od Globusu jim tak musí dát přednost.“

Pokud tedy najíždíte na dálniční tah směrem na Turnov, použijte první nájezd a pomozte tak ulehčit tzv. libereckému sněhulákovi, jak se již dlouhá léta přezdívá tomuto seskupení kruhových objezdů. Oceníte to při příští návštěvě Géčka či dalších obchodů, na kterou Vás všechny srdečně zveme.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Géčko, G.cz, kruhový objezd, obchod, Globus, Turnov, sever

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chystané novinky v Géčku opět přitíží dopravní situaci v nákupní zóně Sever  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.