Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tohle nepochopíte. Řidič zasekl svůj Ford na hřebeni Krkonoš

Kdyby filmaři hledali záskok do filmu Blbý a blbější, bezesporu by našli vhodného adepta na hřebeni Obřího dolu v Krkonoších. Nad nápadem řidiče, který se vydal na projížďku svým fordem přes hřeben v nejpřísněji chráněné zóně, zůstává rozum stát. Nikoho asi nepřekvapí, že jeho výlet zaměstnal policisty i hasiče.

„Zastavila jej až otáčka na štětovaném chodníku cca 100 m nad Kovárnou. Bez povolenky. V nejpřísněji chráněné 1. zóně KRNAP. Po cestě, která je určená výlučně pro pěší turisty,“ píše se na facebooku Krkonošského národního parku.

Poté, co se řidič v těžce dostupném horském terénu zasekl, následoval zásah hasičů a policie. Na místě si také vysloužil pokutu a případem se bude zabývat příslušný městský úřad.

"Pomocí tirforu jsme automobil vytáhli zpět na chodník a pomohli jsme řidiči při couvání zpět ke Kovárně. Na několika místech bylo nutné odhodit záď automobilu do správného směru, aby vozidlo neskončilo opět mimo chodník," popsali hasiči z Pece pod Sněžkou svůj zásah. 

Štítky Krkonoše, Ford Motor Company, chodník, Facebook, Krkonošský národní park, Pec pod Sněžkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tohle nepochopíte. Řidič zasekl svůj Ford na hřebeni Krkonoš  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.