Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Střet osobního vozu s vlakem zastavil provoz na Frýdlantsku

Střet osobního auta s vlakem zastavil provoz na železniční trati mezi Frýdlantem a Novým Městem pod Smrkem na Liberecku. Jeden člověk byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice ve Frýdlantu, řekla dnes mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Lenka Moravcová.

"Ke střetu došlo v 15:55 na železničním přejezdu u Hajniště, který je označen jen výstražnými kříži," řekl mluvčí drážní inspekce Martin Drápal. Na vlaku zůstala podle něj po srážce škoda za 15 tisíc korun, na osobním automobilu ještě zhruba o 10.000 korun vyšší.

Vyšetřovatelé na místě zjišťovali, co se stalo, jaké jsou na místě rozhledové poměry a zda mohl řidič vlak včas vidět. "Byly tam zjištěny nějaké nedostatky, zřejmě vzrostlé keře, které je třeba prořezat," dodal mluvčí inspekce.

Zdrj: ČTK

Štítky Frýdlantsko, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Nemocnice Frýdlant, Liberecký kraj, Frýdlant, Nové Město pod Smrkem, Hajniště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet osobního vozu s vlakem zastavil provoz na Frýdlantsku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.