Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Nedělní večer ve znamení dopravních nehod

Hned ke čtyřem nehodám vyjížděli dopravní policisté mezi nedělní pátou a šestou hodinou večerní. Bouralo se napříč celým krajem. Při čtyřech událostech se zranila minimálně trojice osob. Už v sobotu přibylo do statistik dalších devět dopravních nehod v Libereckém kraji.

Zranění si dnes vyžádala nehoda motocyklisty v Dětřichově, který havaroval na frekventované silnici číslo 13 u Frýdlantu. Do liberecké nemocnice ho převezla záchranná služba. 

V nemocnici skončil také cyklista, který zhruba ve stejný čas, tedy po páté hodině odpolední, přeletěl přes řidítka svého kola v obci Radvanec na Českolipsku. 

Minimálně jednoho zraněného motocyklistu odvezla do českolipské nemocnice záchranná služba od nehody v Dubé. Motocyklista se střetl s osobním automobilem. Kvůli vyšetřování nehody byl až do nedělního večera omezen provoz na silnici číslo 9 mezi Mělníkem a Jestřebím. 

Naopak bez zranění se obešla nehoda u Krompachu na Českolipsku, kde havarovalo osobní auto. 

Štítky havárie, dopravní nehoda, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Krajská nemocnice Liberec, Frýdlant, Dětřichov, Radvanec, Dubá, Mělník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedělní večer ve znamení dopravních nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.