Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tramvaje mezi Vratislavicemi a Jabloncem nahradí v sobotu autobusy

Kdo jezdí tramvají linky číslo 11 mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou, měl by se o víkendu připravit na drobné komplikace. V sobotu 30. ledna totiž budou tramvaje končit na výhybně ve Vratislavicích nad Nisou, cestující do Jablonce a zpět pak budou muset využít náhradní autobusové dopravy. Výluka potrvá od osmé hodiny ranní do čtvrté odpolední.

„V daném úseku bude tramvajová doprava nahrazena autobusy, dle  platných jízdních  řádů se zastávkami určenými pro náhradní autobusovou dopravu,“ řekla mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Zastávky Nový Svět ve směru do Jablonce nad Nisou a Měnírna nebudou po dobu výluky obsluhovány. Cestující by také měli počítat s tím, že ve vozidlech náhradní dopravy nebudou automaty na prodej jízdenek.

Poslední přímý spoj do Jablonce tak vyjíždí od Viaduktu v 7:09 a v opačném směru v 7:51. Naopak první tramvaj po ukončení výluky vyjede od Viaduktu do Jablonce v 15:54 a v opačném směru pak v 16:36.

Štítky Jablonec nad Nisou, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Liberec, Nový svět

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tramvaje mezi Vratislavicemi a Jabloncem nahradí v sobotu autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.