Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žačka se těžce zranila v autoškole. Nehodu teď vyšetřuje policie

Na svou první zkušenost s motocyklem nejspíš nezapomene mladá žadatelka o řidičské oprávnění, která měl jednu ze svých prvních jízd v pátek na parkovišti u Home Credit Arény. Poté, co dostala na štěrku smyk, těžce se zranila a skončila v liberecké nemocnici. Nehodu teď vyšetřují dopravní policisté.

Dívka jela pod dozorem lektora autoškoly na Hondě CBF 125. „Při jízdě nepřizpůsobila rychlost motocyklu povaze a stavu komunikace a při zatáčení vlevo dostala na povrchu pokrytém štěrkem smyk. Následně došlo k pádu motocyklu i s řidičkou na vozovku, který zůstal ležet na levém boku,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidička utrpěla při nehodě těžké zranění, se kterým ji z místa nehody převezla záchranná služba do Krajské nemocnice Liberec.

Okolnosti nehody teď vyšetřují policisté. Už nyní ale ví, že nepříjemnou událost nezavinil alkohol. „Policisté podrobili řidičku i lektora autoškoly orientačním dechovým zkouškám na alkohol přístrojem, jejichž výsledky byly negativní,“ dodala mluvčí.  

Foto Policie ČR

Štítky autoškola, motocykl, Krajská nemocnice Liberec, Home Credit, Honda CBF 125

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žačka se těžce zranila v autoškole. Nehodu teď vyšetřuje policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.