Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Další nehoda na Albrechtickém kopci si vyžádala tři zraněné osoby

Po včerejší tragické nehodě v Mníšku došlo dnes ráno k další vážné nehodě na stejné silnici mezi Libercem a Frýdlantem. Na Albrechtickém kopci, tedy v úseku častých dopravních nehod, se v pátek po sedmé hodině ranní střetla dodávka s osobním automobilem. Nehoda si vyžádala tři zraněné osoby.

K nehodě došlo mezi Albrechticemi a Dětřichovem. Řidič dodávky jedoucí ve směru na Frýdlant nejspíš v klesání nezvládl řízení a vjel do protisměru, kde se střetl s Felicií. Tu nárazem přitlačil na svodidla. Při nehodě se zranil nejen řidič osobního automobilu, ale také dvě osoby, které jely v dodávce.

„Aby se hasiči ke zraněnému řidiči osobního auta dostali, museli použít na vypáčení dveří hydraulický rozpínák,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Jelikož k nehodě došlo v nepřehledné zatáčce, hasiči odtáhli pomocí cisterny havarované vozy mimo silnici. Komunikace byla zprvu uzavřena, poté provoz řízen kyvadlově.

Právě Albrechtický kopec je hlavně za deště nebo sněžení úsekem častých dopravních nehod. Jen za poslední rok zde policisté řešili zhruba desítku dopravních nehod.

Foto HZSLK

Štítky havárie, kopec, automobil, Frýdlant, Liberec, Mníšek nad Hnilcom, Škoda Felicia, Albrechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další nehoda na Albrechtickém kopci si vyžádala tři zraněné osoby  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.