Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Týden mobility na dopravním hřišti v Liberci

Hravé dopoledne pro děti a dospělé v sobotu v areálu Dopravního hřiště v Liberci v rámci Týdne Mobility a závod pro malé soutěživce na VŠEM, CO MÁ KOLA. Město Liberec připravilo kategorie od nejmenších závodníků na odrážedlech nebo bobících (0-4 roky), přes předškoláky na koloběžkách (5-6 let), žáky do 8 let věku na koloběžkách a pojedeme také na invalidních vozíčcích a tříkolkách (bez omezení věku).

Registrace do závodu je od 9:30 do 10:00 a startuje se tak, že kdo dřív příjde, ten dřív jede. Vyhlášení vítězů ze všech kategorií bude podle počtu účastníků mezi 12:30 – 13:00.

Během celého dopoledne je připraven program Týmu silniční bezpečnosti o používání reflexních prvků, lekce dopravní výchovy, soutěže pro děti, zábavné kouzelné představení, příšery z balónků a kouzla od mistra Pavla Soukupa.

Přilbu na kolo všichni s sebou!

Kampaň Týden Mobility je podpořena z projektu Statutární město Liberec – Zdravé město v souvislosti s členstvím v Národní síti Zdravých měst ČR a je připravena ve spolupráci s Městkou policií Liberec, Týmem silniční bezpečnosti, ZOO Liberec, Státním zdravotnickým ústavem a Ekomob – Čistá mobilita.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Zoologická zahrada Liberec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden mobility na dopravním hřišti v Liberci  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.