Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Návštěvníci divadla ušetří. Bezplatně můžou parkovat v knihovně

Chodíte do divadla? Tahle zpráva by vás mohla potěšit. Návštěvníci libereckého Divadla F. X. Šaldy mohou po dobu představení bezplatně parkovat v prostorách krytého parkoviště Krajské vědecké knihovny v Liberci. Od začátku nové divadelní sezony je tato služba ve zkušebním provozu. Pokud se osvědčí, bude fungovat po celou divadelní sezonu.

„Parkovací místa v prostorách krajské knihovny jsme se rozhodli nabídnout návštěvníkům divadla, kteří v době představení často řeší nedostatek parkovacích míst v okolí. Prostory parkoviště naší knihovny bývají ve večerních hodinách volná, proto jsme je nabídli k využití divadlu. Je to další z možností, jak podpořit zájem veřejnosti o kulturu a více ji zpřístupnit,“ vysvětlila Hana Maierová, náměstkyně hejtmana pověřená řízením resortu cestovního ruchu, památkové péče a kultury.      

Zájemcům je po dobu představení k dispozici zhruba 25 parkovacích míst v prostorách, do kterých se vjíždí z Pastýřské ulice. Návštěvníci vjedou dovnitř jako při běžném provozu. U vjezdu na parkoviště si vyzvednou parkovací lístek, brána se automaticky otevře a vpustí je do prostor parkovacího domu. Zde mohou odstavit svůj vůz na libovolném místě. Do půl hodiny po skončení představení musí parkoviště opustit. Vypuštěni budou, aniž by zaplatili poplatek. Pokud časový limit nestihnout, zaplatí plné parkovné.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky divadlo, knihovna, představení, parkování, Liberec, Hana Maierová, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návštěvníci divadla ušetří. Bezplatně můžou parkovat v knihovně  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.