Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič přehlédl projíždějící auto a naboural do něj, za volantem seděl opilý řidič

Nepozornost za volantem sehrála velkou roli při čtvrteční nehodě, ke které došlo ve čtvrtek večer v Harrachově. Čtyřiačtyřicetiletý řidič Volva tam při vjíždění do křižovatky nedal přednost přijíždějícímu Chrysleru, jeho řidiči už střetu nedokázal zabránit. K jeho smůle ho teď čekají pořádné problémy, protože při dechové zkoušce nadýchal přes jedno promile.

„Řidič osobního vozidla Volvo projížděl Harrachovem od pivovaru směrem k silnici I/10. Když vjížděl do křižovatky, nedal přednost Chrysleru jedoucímu po hlavní silnici na Kořenov. Přivolaní policisté  zjistili, že je řidič chrysleru pod vlivem alkoholu, když nadýchal 1,06 promile,“ potvrdila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidiče, který se do nehody přimotal ne úplně svou chybou, nemine trestní stíhání pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Škoda je předběžně vyčíslena na 110 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky Chrysler, Volvo Cars, Harrachov, Kořenov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič přehlédl projíždějící auto a naboural do něj, za volantem seděl opilý řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.