Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hlavní tahy v Libereckém kraji jsou mokré, místy mohou namrzat

Silnice v Libereckém kraji byly dnes ráno nadále sjízdné se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou po chemickém ošetření převážně mokré a místy mohou namrzat, vyplývá z informací na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

Na posypem udržovaných silnicích nižších tříd v západní části Krkonoš je zledovatělá vrstva sněhu s vyjetými kolejemi. V Jizerských horách se na vozovkách nižších tříd mohou místy vyskytovat propady najetých vrstev. Zbytky rozbředlého sněhu jsou na silnicích nižších tříd na Semilsku a Českolipsku.

Pro nákladní vozy je nadále uzavřená silnice třetí třídy z Mníšku do Raspenavy přes Oldřichovské sedlo na Liberecku. Silnice, která se nesolí, je pro ně od minulého pondělí nesjízdná. Jako náhradní trasu pro kamiony slouží silnice 13 přes Frýdlant, která se udržuje chemicky.

Teploty byly dnes ráno mezi minus třemi až osmi stupni Celsia. Bylo oblačno až zataženo beze srážek. Přes den by mělo oblačnosti ubývat až na polojasno. Ojediněle může slabě sněžit. Nejvyšší denní teploty budou mezi minus čtyřmi až sedmi stupni Celsia, na horách bude od minus šesti do devíti stupňů.

Autoři

Štítky Liberecký kraj, silnice, Ředitelství silnic a dálnic, Krkonoše, okres Česká Lípa, okres Semily, Jizerské hory, Mníšek nad Hnilcom, Raspenava, Oldřichovské sedlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tahy v Libereckém kraji jsou mokré, místy mohou namrzat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.