Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravu na Liberecku komplikovalo v neděli několik nehod

Nedělní odpoledne nepřálo řidičům. Policisté museli mezi třetí a pátou hodinou odpolední řešit tři dopravní nehody na Liberecku. Všechny události odnesly jen pomačkané plechy. Ani jedna z nehod si nevyžádala újmu na zdraví. Bouralo se napříč celým Libereckým krajem.

Zprávu o nehodě na rychlostní komunikaci mezi Hadokovicemi nad Mohelkou a Libercem dostali hasiči kolem třetí hodiny odpolední. Řidič nezvládl svůj osobní automobil a skončil nedaleko sjezdu na Jablonec nad Nisou mimo silnici.

O hodinu později se střetla dvě osobní vozidla poblíž Tržního náměstí v Liberci. Ve stejný čas došlo k nehodě v Jeřmanicích. U odbočky na Javorník se rovněž střetla dvě osobní vozidla.

Další nehodu mohla způsobit na výpadovce z Liberce pneumatika, která volně ležela v levém jízdním pruhu poblíž čerpací stanice Shell.

Štítky Liberec, nehoda, policie, hasiči, záchranná, služba, havárie, Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, Jeřmanice, Javorník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu na Liberecku komplikovalo v neděli několik nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.