Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Připravte se na komplikace. Most v ulici České Mládeže uzavřou

Rozsáhlá přestavba dopravního uzlu v ulici České mládeže v Liberci pokračuje i v letošním roce. Řidiči i chodci se musí už od jara připravit na omezení, bez kterých se stavba neobejde. Hlavní stavební práce na nově budovaném kruhovém objezdu jsou totiž naplánovány na letošní rok.

Do zimy měla být hotova přeložky sítí. Na jaře se začne stavět kruháč a ulice bude zcela uzavřena. Úplně hotovo s novým kruháčem, přestavbou parkoviště u ČSAD, zelení a opravenými chodníky by mělo být letos v srpnu.

Stávající křižovatka ulice České mládeže a výjezdu ze silnice I/35 ve tvaru T je už léta nevyhovující. „Vzhledem ke své poloze, tvaru, rozhledovým poměrům, odsazení vjezdu do areálu ČSAD a intenzitě dopravy je nevyhovující, a proto se na ní tvoří kolony aut zasahující až na silnici I/35,“ vysvětlil mluvčí krajského úřadu Jiří Langer.

V polovině března uzavřou dělníci celý most přes rychlostku. Dvacátého března tak dostartuje rekonstrukce mostu, frézování a výměna kabelů. Dokončení této části je naplánováno na polovinu června. Poté má být opět obnoven provoz na mostě, uzavře se však jeho nájezd z rychlostky. Po celou dobu bude zajištěn příjezd k čerpací stanici a do areálu ČSAD.

Štítky rekonstrukce, ČSAD, Liberec, Jiří Langer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se na komplikace. Most v ulici České Mládeže uzavřou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.