Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Hajništi se převrátil traktor. Tříčlenná posádka se zranila

Včerejší nehoda traktoru v Hajništi si vyžádala tři lehká zranění. Řidič převrátil po poledni svůj Zetor v areálu firmy STV Group. Zranil se nejen on, ale také jeho dva spolujezdci. Na místě zasahovala také letecká záchranná služba, která nakonec nemusela nikoho transportovat do nemocnice. Všechny zraněné převezly sanitky.

„Původně byl povolán i vyprošťovací konternej z centrální stanice Liberec, ale po upřesnění události se ukázalo, že to nebude třeba,“ dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Při příjezdu záchranářů byl traktor převrácen na boku. „Řidič nezvládl s traktorem řízení a následně havaroval a přetočil se na levý bok,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Podle ní zůstává nehoda v šetření policie.

„Ještě před převozem do nemocnice podrobili dopravní policisté řidiče orientační dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek byl negativní,“ uzavřela mluvčí policie.

Všichni tři členové posádky naštěstí utrpěli jen lehká zranění hlavy a dolních končetin. Jejich zotavování nebude podle všeho trvat dlouho. Škoda na zemědělském stroji je podle majitele 17 tisíc korun.

Štítky Hajniště, traktor, Zetor, STV Group, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hajništi se převrátil traktor. Tříčlenná posádka se zranila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.