Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč je dobré mít pojištění domácnosti?

PR článek

Řešíte aktuálně otázku toho, jak co nejlépe vyřešit ochranu týkající se vašeho domova a vybavení? Zaměřte se na pojištění domácnosti a nemovitosti, díky tomu budete mít klid, ať jste kdekoli.

Chraňte svůj majetek

Ať už jste doma nebo na cestách, buďte připraveni na všechny možné scénáře, které by se u vás doma mohly přihodit. Pojištění domácnosti je ideálním krokem k ochraně majetku proti nečekaným okolnostem, ať už jde o přírodní pohromy nebo lidský faktor.

Pojistěte si dům či nábytek

Pojištění domácnosti se vztahuje na konkrétní domácí zařízení, kam spadá nábytek, elektronika, starožitnosti, ale i stavební součásti vaší domácnosti, třeba plovoucí podlaha. Zkrátka všechno, co je pro vás cenné a důležité a co si vy sami vyberete. Pojistit můžete ale i svou nemovitost, tedy dům, byt, garáž, sklep nebo jakýkoliv vedlejší domek, který spadá pod váš majetek.

Srovnávejte nabídky

Než vyberete danou banku, srovnejte si ceny a nabídky pojištění. Určitě je pro vás důležitá cena daného pojištění. Zaměřte se ale také na další možnosti služeb a připojištění, výši limitů pro jednotlivá rizika a konkrétní výčty rizik, které do pojištění spadají. Pojišťovny mají často jiná dělení základního pojištění a připojištění, než jak byste to očekávali vy sami.

Online do pár minut

Nemusíte nic dlouze vyřizovat na pobočce a strávit půl dne čekáním. Snadno se pojistíte pohodlně doma přes internet. Sami si vyberete typ pojištění i s případnými druhy připojištění a vyberete pro vás to nejlepší podle vlastních požadavků. Pokud si nejste jistí, nikdo vás do konkrétního produktu netlačí. Nabídky i výši ceny si snadno zjistíte v internetových srovnávačích, například ePojištění.cz a Srovnejto.cz, kde si snadno spočítáte ceny za konkrétní typ pojištění a pak se podle toho rozhodnete.

Ochraňte svůj byt či dům konkrétní pojistnou smlouvou, abyste byli na cestách v klidu a zajištění nejen pro případ krádeže nebo živelné pohromy.

Pokud odjíždíte na dovolenou, myslete kromě pojištění domácnosti také na cestovní pojištění, které můžete sjednat zároveň, třeba i v den odjezdu.

Štítky pojištění domácnosti, pojištění, dům

Proč je dobré mít pojištění domácnosti?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.