Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Agresor z BMW zaútočil na jiného řidiče baseballovou pálkou. Napadeného zachránila taška

O tom, že i v sobotu v osm ráno vás někdo může napadnout baseballovou pálkou, se přesvědčil čtyřicetiletý muž ze středních Čech, který přijel do České Lípy na školení. Když vystoupil z auta, málem mu přejelo nohu projíždějící tmavé BMW. Když na něj muž začal gestikulovat, z auta vyskočil mladík s pálkou a začal ho mlátit.

„Napadený rány částečně vykrýval svojí taškou, kterou si chránil hlavu a obličej. Později mu na pomoc přiběhl jeho bratr, který od útočníka schytal také několik ran pálkou do hlavy a utrpěl přitom rovněž zranění,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Útočník pak chtěl nasednout do auta a ujet, v tom mu ale zabránili další účastníci školení a také přivolaní policisté. Ti posléze zjistili, že jde o osmadvacetiletého muže z Mimoňska, který má podobných výlevů na svědomí už několik. „Jeho sobotní incident kvalifikovali jako přečin výtržnictví a současně také jako pokus o zločin těžkého ublížení na zdraví, za který pachateli hrozí trest v rozpětí od pěti do dvanácti let odnětí svobody,“ doplnila mluvčí.

A právě vzhledem ke své minulosti mladík tentokrát skončil ve vazbě.

Autoři | Foto

Štítky BMW, Středočeský kraj, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor z BMW zaútočil na jiného řidiče baseballovou pálkou. Napadeného zachránila taška  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.