Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Rozsáhlé pátrání nepřineslo žádný výsledek. Potápěči v noci hledali dívku, která měla skočit do jablonecké přehrady

Náročnou noc mají za sebou všechny záchranné složky, které se kolem půlnoci sjely k jablonecké přehradě. V nočních hodinách je zalarmovala náhodná kolemjdoucí, která podle svých slov měla vidět mladou ženu skákat z hráze do vody. Policisté, hasiči, potápěči i strážníci po dívce pátrali až do šesté hodiny ranní, nikoho ale nenašli.

Kolemjdoucí před půlnocí nahlásila na linku 158, že ve chvíli, kdy šla kolem jablonecké přehrady, viděla, jak mladá dívka skáče z hráze do vody. „Dále také žena uvedla, že dívka měla vylézt z vody na břeh a následně se vydala uplakaná zpět na hráz. Vzhledem k tomu, že vzbudila v oznamovatelce důvodnou obavu, že se snaží skokem do přehrady ukončit svůj život, celou věc oznámila na policii. Bohužel k popisu dívky nic bližšího neuvedla,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Na místo okamžitě dorazila první hlídka, následoval psovod, strážníci městské policie, dopravní policisté i hasiči. Společně propátrali široké okolí přehrady. „Operační důstojník na místo vyslal hasiče, aby propátrali vodní hladinu. Cestou hasičů byli vyžádáni na místo i potápěči. Dostavili se několik potápěčů z Liberce a dva z Prahy. Hasiči prověřili vodní hladinu, též bez kladného výsledku. Ani potápěčům se nepodařilo nalézt žádnou osobu či tělo,“ dodala mluvčí.

Co se na hrázi odehrálo, zůstává neznámou. Policistům příliš nápomocna nebyla ani kolemjdoucí, která událost nahlásila. „Oznamovatelka totiž mezitím odešla do místa svého bydliště,“ uzavřela mluvčí.

Štítky přehrada, potápěč, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozsáhlé pátrání nepřineslo žádný výsledek. Potápěči v noci hledali dívku, která měla skočit do jablonecké přehrady  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.