Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tenhle zloděj se s tím nepáral. Mladému muži zůstaly v ruce jen popruhy od tašky

Kuriózní krádež řeší od minulého pátku novoborští policisté. Na ně se obrátil sedmadvacetiletý muž, kterého kdosi okradl při cestě z Prahy do Nového Boru. Drzost zloděje je až neuvěřitelná, mladému muži ukradl sportovní tašku poté, co mu odstřihl nebo odřízl popruhy. Ty okradenému muži také zůstali při výstupu v rukou.

„Při jízdě večerním spojem usnul, a když se za Českou Lípou vzbudil, zjistil, že mu někdo odcizil jeho sportovní tašku značky Adidas, která mu předtím ležela na zemi u nohou. Kuriózní na celém případu je to, že si tašku celou cestu držel za její popruhy, a ty mu také v ruce zůstaly,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Během doby, kdy tvrdě spal, totiž někdo z cestujících popruhy přeřezal nebo odstřihl, a pak i s jeho taškou vystoupil. Mladý muž v ní měl notebook, iPad, platební kartu a 1 500 korun v hotovosti. Hodnota odcizených věcí a peněz činí dohromady 38 400 korun. Po pachateli činu nyní pátrají novoborští policisté.

Foto

Štítky Praha, Nový Bor, Adidas, Česká Lípa, iPad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenhle zloděj se s tím nepáral. Mladému muži zůstaly v ruce jen popruhy od tašky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.