Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tenhle zloděj řádil v obchodě s oblečením. Nepoznáváte ho?

Dobře si přihlédněte muže, kterého vidíte na fotografii. Podle policie by měl mít na svědomí dvě krádeže, které spáchal během uplynulých dní v Jablonci nad Nisou. Pokud muže poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158.

První případ se stal uplynulou neděli v dopoledních hodinách, kdy 30 kusů letních triček, která byla vystavena na prodejním pultu, skončila v igelitce muže. „Nikým nepozorován vložil vystavované věci do tašky a z prodejny bez zaplacení odešel,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Jelikož mu krádež vyšla, zkusil to znovu den později. Drze zamířil do stejného obchodu a tentokrát se zaměřil na kabelky. „Vyhlédl si na pultu vystavené dva kousky černých kabelek, které ani nehodlal maskovat vložením do nějaké tašky. S kabelkami si to namířil k východu z prodejny, kdy minul pokladní pult s obsluhou, aniž by se zastavil nebo jakkoli se měl k tomu, aby za zboží zaplatil. Přehodil obě kabelky přes bezpečnostní rám tak, aby nespustil alarm a z prodejny okamžitě utekl,“ doplnil mluvčí.

Škoda, kterou způsobil, je vyčíslena na téměř 10 tisíc korun. Pokud se policistům podaří muže dopadnout, hrozí mu až dva roky za mřížemi.

V prvním případě měl muž na sobě světle modré rifle s dírami na kolenou, černou mikinu s kapucí, kdy na rukávech mikiny jsou bílé vzory a znatelný nápis na levé přední straně mikiny, světle šedé nebo světle modré boty s bílou podrážkou.

Ve druhém případě, měl na sobě světlé kalhoty pískové barvy, černou mikinu s kapucí, na jejíž rukávech jsou bílé vzory, šedý sportovní batoh, světle zelenou kšiltovku, světle šedé nebo světle modré boty s bílou podrážkou. Muž měl sluneční brýle s černými obroučkami a bílými nožičkami. Nosí bradku.

Pachatelem je muž ve věku 25 až 30 let, tmavší pleti, výška 175 až 180 centimetrů, hubené postavy, krátkých černých vlasů sepnutých do culíku.

Foto Policie ČR

Štítky kabelka, Jablonec nad Nisou, obchod, policie, krádež, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenhle zloděj řádil v obchodě s oblečením. Nepoznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.