Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič vjel s autem do protisměru a srazil se s kamionem. Ten tam neměl co dělat

Na malé silničce v Rychnově u Jablonce nad Nisou ve směru na Kokonín se ve čtvrtek odpoledne srazil osobák s kamionem. Máslo na hlavě mají oba řidiči, osobák totiž v pravotočivé zatáčce vjel do protisměru, jenže řidič kamionu zase nerespektoval dopravní značení, v tomto místě totiž vozidla nad 3,5 tuny nemají co dělat.

„Řidič Hondy Civic ve stoupání při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla místním rozhledovým poměrům, povaze a stavu silnice. Následně tak ve smyku přejel částečně do protisměru, kde čelně narazil do levého předního rohu protijedoucího nákladního vozidla Daf,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

A při nehodě se zranil a skončil v nemocnici. Kvůli jeho stavu mu policisté ani neprováděli dechovou zkoušku. „U řidiče nákladního vozidla byl alkohol vyloučen provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek,“ dodala mluvčí.

„Předběžná výše způsobené škody činí částku 95 tisíc korun. „Veškeré okolnosti uvedené nehody i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Rychnov u Jablonce nad Nisou, havárie, Kokonín, Honda Civic, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vjel s autem do protisměru a srazil se s kamionem. Ten tam neměl co dělat  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.