Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič červeného Opelu se má obnažovat před dívkami. Policie ví o třech případech na Frýdlantsku

Rodiče nezletilých dětí na Frýdlantsku jsou v pozoru. Nejen v okolí škol se údajně pohybuje muž, který pozoruje žačky a fotí si je. Podezřelý muž jezdí v červeném autě s německou registrační značkou. Jeho fotku na sociální sítě před nedávnem umístil otec jedné dívky, kterou měl muž obtěžovat.

„Na Frýdlantsku se pohybuje německý úchyl a láká mladé holky do auta a při tom se ukájí. V lepším případě si je jenom fotí. Ta první varianta se stala včera ráno mé dceři. Udělal jsem si čas a zkoušel ho najít. Podařilo se mi to až v Polsku a následně jsem ho sledoval až k domovu v Žitavě,“ napsal před týdnem na svůj facebookový profil otec jedné z dívek. Ten zároveň vyfotil jeho auto a své poznatky předal policii. Ta už ví, o koho se jedná.

„Spolupracujeme s kolegy z Německa a v tento moment můžeme říci, že víme, o koho se jedná. Činíme další opatření, která nebudeme specifikovat,“ dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policie ještě v průběhu minulého týdne informovala vedení frýdlantských základních škol. Učitelé následně varovali žáky. „V současné době mají policisté tři oznámení. Jedna z dívek oznámila, že ji muž ve vozidle s německou poznávací značkou měl fotit a při tom se v autě obnažovat,“ dodala mluvčí.

Jednu z dívek měl fotografovat přímo v centru Frýdlantu, ta se lekla a utekla.  I tak si zapamatovala registrační značku. Právě německá registrační značka se podle informací televize Prima ve všech případech shodovala.

Foto Facebook

Štítky Frýdlant, Frýdlantsko, policie, Německo, Vlasta Suchánková, Opel, SPZ, Polsko, Žitava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič červeného Opelu se má obnažovat před dívkami. Policie ví o třech případech na Frýdlantsku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.