Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragická nehoda v Jeřmanicích. Pravděpodobný řidič tvrdí, že si vůbec nic nepamatuje

Co se přesně dnes v noci na opuštěné silničce stalo? A jak dlouho trojice mladíků po havárii čekala na záchranu? Policisté zatím na některé otázky o tragické nehodě v Jeřmanicích odpověď neznají. Svědci nejsou a jediný, kdo s nimi komunikoval, byl pravděpodobný řidič auta, který ale hlídce tvrdil, že si nic nepamatuje.

Havarované auto našla policejní hlídka, která Jeřmanicemi projížděla. Na místě našla auto havarované do stromu a uvnitř dva mladíky. Ten třetí ležel vedle auta a místo u řidiče bylo prázdné. „Na přímou otázku, zda řídil, policistům odpověděl, že si nic nepamatuje. Je však pravděpodobné, že vozidlo řídil,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Pokud by hlídka Sněhovou ulicí neprojížděla, bez pomoci by na místě zůstali ještě několik hodin. Až v šest ráno tudy totiž projížděl cyklista.

Policejní hlídka se krátce po půl čtvrté okamžitě snažila zbývající dva cestující z auta dostat. „To se jim ale nepodařilo kvůli rozsáhlé deformaci vozidla. Nezbývalo jim nic jiného, než navázat a udržovat kontakt s mužem ze zadní sedačky do příjezdu zdravotnické záchranné služby,“ dodala mluvčí.

Mladík na přední sedačce nekomunikoval a bylo jasné, že došlo na nejhorší. A i když se pak záchranáři několik desítek minut snažili zachránit jeho život, všechno bylo marné. Třiadvacetiletý muž nehodu nepřežil.

Zbývající dva nyní leží v nemocnici s vážnými zraněními.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Nehoda, Jeřmanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda v Jeřmanicích. Pravděpodobný řidič tvrdí, že si vůbec nic nepamatuje  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.