Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Příběh jak z červené knihovny. Člen drogového gangu se zamiloval do policejní agentky

Poměrně neobvyklou zápletku přineslo rozkrývání drogového gangu, který v úterý stanul před krajským soudem v Liberci. V době, kdy policisté začali se shromažďováním důkazů, podařilo se jim infiltrovat do prostředí gangu svou agentku. V ten moment ještě asi nikdo nepočítal s tím, že se do ní jeden ze členů gangu zamiluje.

„Jednou v Praze na Shellce mi předal peněženku Michael Kors jako dárek,“ prozradila policistka, která vypovídala v úterý u soudu. Jak krásná byla, když dokázala pomotat hlavu drogovému dealerovi, se můžeme jen domnívat. Vypovídala totiž v oddělené místnosti a se skresleným hlasem.

To, že se do policistky skutečně zamiloval, obžalovaný muž nepopírá. Sám se v té době rozešel se svou přítelkyní a tak mu policistka v roli týrané ženy, která si chce prodejem drog vydělat, imponovala. „On prostě chtěl ukázat, že je všeho schopný a že všechno sežene. Bohužel i v tomto množství sehnal pervitin,“ shrnula soudkyně Eva Drahotová. Podle televize Nova obžalovaný muž zvládl během jediného roku prodat pervitin za 13 milionů korun.

S ubíhajícím časem se muž snažil na ženu zapůsobit víc a víc. Nabídnout ji měl mimo jiné společnou dovolenou. „Ještě jsem ji slíbil, že ji přivezu kabelku. Zatáhla mě na záchod, líbala se tam se mnou a když to mám říct sprostě, tak mi tam ukazovala prsa,“ řekl před soudem obžalovaný muž. Jeho výpověď, která včera u soudu zazněla, ale agentka už popřela, stejně jako další dárky. Podle svých slov dostala jen peněženku, kterou odevzdala.

Příběh jako z červené knihovny skončil loni v lednu. Policie Dubského společně s dalšími šesti členy gangu pozatýkala. Až poté se zamilovaný muž dozvěděl, že jeho vysněnou ženou byla policistka, která celou dobu svou tíživou situaci jen hrála. Soudkyně drogovému gangu rozdala téměř padesát let vězení.

Foto Bezedný Frank

Štítky Liberec, soud, drogy, dealer, policie, Krajský soud v Liberci, Eva Drahotová, Michael Kors, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příběh jak z červené knihovny. Člen drogového gangu se zamiloval do policejní agentky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.