Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Při srážce dvou aut u Sosnové zřejmě jedna z řidiček nedala přednost

Šest zraněných, jedno z dětí transportováno se středně těžkým zraněním do ústecké nemocnice. Taková je bilance nedělní nehody, ke které došlo na silnici číslo 9 u Sosnové asi hodinu po poledni. Policie už zveřejnila, jak k nehodě došlo, jedna z řidiček nejspíš nedala druhému autu přednost a došlo ke srážce. Létající střepy navíc poškodily ještě třetí vůz.

Řidička osobního vozidla VW Golf jela po silnici číslo 9 ve směru od Mladé Boleslavi na Českou Lípu. Před obcí Sosnová odbočovala se svým vozidlem vlevo na místní komunikaci. „Tam s největší pravděpodobností nedala přednost protijedoucímu vozidlu Seat,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Šest lidí z obou aut se zranilo, včetně tří dětí. Jedno z nich letělo na speciální dětské oddělení do Ústí nad Labem, zbytek skončil v nemocnici v České Lípě.

„Hasiči provedli protipožární opatření, zasypali uniklé provozní kapaliny a uklidili komunikaci od střepů a plastových částí,“ dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Pak už přišli na řadu policisté s vyšetřováním nehody, silnice byla z toho důvodu hodinu zcela uzavřena. A řidiči museli jet objížďkou po staré silnici, která je souběžná se silnicí I/9.

„Okolnostmi nehody se dále zabývají dopravní policisté,“ dodala Šrýtrová.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Sosnová, nehoda, ZZS LK, HZS LK, silnice, havárie, Česká Lípa, SEAT, Mladá Boleslav, Volkswagen Golf, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Při srážce dvou aut u Sosnové zřejmě jedna z řidiček nedala přednost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.