Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Motocyklista srazil nezletilou chodkyni a ujel, teď ho hledají policisté

Liberečtí policisté pátrají po nezodpovědném motocyklistovi, který 30. července večer srazil nezletilou chodkyni na křižovatce ulic Východní a Pod Skalkou a z místa ujel. Policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci k jeho dopadení svým svědectvím. Svědci se mohou hlásit na bezplatné lince 158.

K nehodě došlo po sedmé hodině večerní. „Neznámý motocyklista jel ulicí Východní ve směru od ETK na Novou Rudu, kde narazil do nezletilé chodkyně. Ta následně v důsledku střetu upadla na vozovku, kde zůstala ležet,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Poté řidič motocyklu odjel neznámo kam, aniž by dívce poskytl první pomoc a učinil opatření, která mu ukládá zákon. Dívce poskytl pomoc až kolemjdoucí, který ji předal rodičům. „Ti následně s dívkou vyhledali lékařské ošetření v Krajské nemocnici Liberec. Dívka utrpěla při nehodě lehké zranění,“ doplnila Šrýtrová.

Policistům teď můžou k dopadení motocyklisty pomoci svědci, kteří se můžou obracet na linku 158, nebo přímo na dopravní inspektorát policie Liberec na čísla 974 466 582  nebo  974 466 251.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, nehoda, policie, ZZSLK, HZSLK, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista srazil nezletilou chodkyni a ujel, teď ho hledají policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.