Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Kdo byl vrah z Křižanské ulice? Podle místních problémový soused a podvodník

Problémový soused i podvodník. Tak mluví čtenáři Drbny o muži, který měl v pondělí ráno napadnout svou bývalou družku a následně ubodat její matku na okraji Liberce. V moment, kdy na místo dorazili policisté a záchranáři, byla už jakákoliv resuscitace dvaašedesátileté ženy zbytečná. Po samotném útoku se v domě oběsil i agresor.

Scéna jak z hororu se odehrál před osmou hodinou ranní v Křižanské ulici, kam si šestatřicetiletá žena měla se svou matkou přijet pro sedmiletého syna. Ten trávil druhý srpnový víkend u svého otce.

Případ, nad kterým se vznáší několik otazníků, zůstává v šetření kriminální policie. Ta musí zjistit především to, co vedlo muže k tak brutálnímu útoku, při které ubodal jednu osobu a další poranil. „Všude byla spousta krve, na domě i okolo,“ řekl redakci jeden ze čtenářek krátce po incidentu. Chlapce, který byl v ten moment také v domě, měl muž podle dobře informovaného zdroje omámit léky.

Tragédie na okraji Liberce. Muž měl ubodat svou známou, poté se sám oběsil

Podle sousedů byl muž problémový. „Starším lidem, co bydleli vedle, zapálil garáž a napadal i je. Nakonec se odstěhovali,“ prozradila redakci jedna ze sousedek. Podle ní už v minulosti měl napadnout matku své bývalé družky, kterou včera ubodal.

Redakci se podařilo zjistit, že dvaačtyřicetiletý útočník měl poslední výkon trestu ukončit před rokem. „V minulosti měl sedět za úniky na daních a údajně také krádež aut. U soudu byl také za krádeže papoušků,“ doplnila jedna ze čtenářek, která muže několik let znala.

Podobně brutální útok ale nikdo nečekal. Z informací čtenářů vyplývá, že nemusel unést odchod své družky. Co bylo skutečně spouštěčem incidentu, při které zahynula dvaašedesátiletá žena a napadena byla i její šestatřicetiletá dcera, musí zjistit kriminalisté, kteří v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z vraždy. „Součástí vyšetřování okolnosti incidentu bude i soudní pitva zemřelé ženy,“ dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková. Poraněná žena v tento moment zůstává v Krajské nemocnici Liberec.

Foto Bezedný Frank

Štítky Liberec, policie, vražda, Vlasta Suchánková, Křižanská ulice, dům, Drbna.cz, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Kdo byl vrah z Křižanské ulice? Podle místních problémový soused a podvodník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.