Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Když dostávám pokuty já, musí i on. Muž se dožadoval pokuty pro špatně parkujícího souseda

Když já, tak on taky! Podobným heslem se nejspíš řídil muž z Hradecké ulice v České Lípě, který před nedávnem přivolal městské strážníky na špatně parkujícího souseda. Měl k tomu ale svérázný důvod. „Nechci bonzovat, ale cítím se hloupě, když já tady dostanu pokutu a jiní ne,“ vysvětloval svou motivaci. Před jeho žádostí neobstálo ani to, že všechny hlídky strážníků v ten moment zasahovaly u potyčky v jednom z barů.

„Nutno dodat, že bylo krátce po desáté hodině večerní a obě hlídky strážníků, které tou dobou byly ve službě, odjely řešit rvačku v jednom z barů na sídlišti Sever. To se také operační strážník snažil obyvateli Hradecké ulice vysvětlit. Hlídky znají své priority, a pokud mají důležitější úkony, věnují se jim,“ shrnula mluvčí strážník Eva Vlastníková.

Nedočkavý volající se proto ozval za deset minut znovu a strážníka na druhém konci telefonní linky začal zahrnovat arogantními větami. „Strážníci po příjezdu z baru vyřešili parkování v zákazu zastavení a všímavý občan potřetí nevolal,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Česká Lípa, městská policie, zákaz parkování, Hradecká ulice, pokuta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když dostávám pokuty já, musí i on. Muž se dožadoval pokuty pro špatně parkujícího souseda  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.