Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ve festivalovém areálu na Mácháči řádil zloděj, policie ho i s lupem dopadla na vlakovém nádraží

Policistům se během noci podařilo dopadnout zloděje, který na festivalu Finlandia Mácháč „vybílil“ hned několik stanů. Policisté ho dopadli hodinu poté, co jim na linku 158 oznámili návštěvníci festivalu, že jim kdosi vykradl dva stany. Devětadvacetiletý zloděj z Ústí nad Labem byl v ten moment i se svým lupem na vlakovém nádraží v Doksech.

Podezřelý muž nedokázal policistům vysvětlit, proč s sebou nosí v několika zavazadlech velké množství oblečení. „Krátce na to vyšlo najevo, že jde o pachatele těchto oznámených vloupání do stanů. Podle množství zajištěných věcí je už teď jisté, že vykradl ještě další stany,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

V zavazadlech, které měl s sebou, policisté našli sedm náramkových hodinek. Nejdražší z nich měly hodnotu 13 tisíc korun. Ze stanů muž ukradl také mobilní telefony, platební karty, dámské parfémy a velké množství nejrůznějšího dámského a pánského ošacení. „Způsobenou škodu policisté vyčíslí poté, co se jim přihlásí všichni okradení,“ dodala mluvčí.

Kromě toho policisté vyšetřují také krádež peněženky s hotovostí 2 500 korun. Tu odcizil neznámý zloděj jednomu návštěvníkovi akce z kapsy kalhot.

Foto Finlandia Mácháč 2017

Štítky Máchovo jezero, festival Mácháč, Klůček, policie, celní správa, zloděj, stan, Ústí nad Labem, Doksy, železniční stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve festivalovém areálu na Mácháči řádil zloděj, policie ho i s lupem dopadla na vlakovém nádraží  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.