Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Servírka z herny naházela během noci do automatu 50 tisíc. Peníze nebyly její

Problém s gamblerstvím se nemusí vyhnout ani zaměstnancům heren. O tom se přesvědčili v jednom podniku v Liberci. Čtyřiačtyřicetiletá servírka tam během noci prohrála padesát tisíc. A navíc nešlo o jediný případ, celkem prohrála 105 tisíc určených na vyplácení výher.

První případ se odehrál na konci května. Žena zůstala na noční v herně úplně sama, a tak začala hrát. Během noci prohrála padesát tisíc. „Jaké bylo zděšení nově nastupující servírky a majitele herny, když zjistili prostřednictvím elektronického počítadla stroje a ze záznamů bezpečnostních kamer, že za „zmizením“ hotovosti stojí právě servírka z předchozí směny,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Tehdy to ještě dopadlo dobře. Majiteli herny žena slíbila, že dluh zaplatí a jelo se dál.

Jenže v srpnu se na další noční vyskytl další problém. Servírka nahlásila závadu na výherním automatu, u něhož mělo dojít k zaseknutí bankovky ve čtecím zařízení. Žádná závada se ale nekonala, žena opět peníze prohrála.

A pak tu je poslední případ, kdy v srpnu do automatu naházela dalších padesát tisíc erárních peněz. „Žena již zřejmě tušila, co bude následovat, po ukončení služby z herny zmizela a nebyla pro majitele kontaktní. Ten se proto obrátil o pomoc na policisty,“ pokračoval mluvčí.

Policistům se pak ženu podařilo vypátrat ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu zpronevěry. „Nyní jí v případě odsouzení může soud poslat až na pět let do vězení. Zajímavým zjištěním bylo, že žena byla již v minulosti za obdobný trestný čin pravomocně odsouzena,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Jiří Prýgl

Štítky herna, automaty, peníze, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Servírka z herny naházela během noci do automatu 50 tisíc. Peníze nebyly její  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.