Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena ukradla ze zahrady domu staforda. Policisté ji krátce poté dopadli, nadýchala skoro promile

Kuriózní krádež zaměstnala začátkem tohoto týdne liberecké policisty. Do svého domu v Tovární ulici si je přivolala zoufalá žena, které ze zahrady zmizel americký stafordšírský teriér. Toho jí ukradla čtyřiatřicetiletá žena, která se nejprve pokusila vplížit do domu. To jí ale nevyšlo, a tak ze zahrady odvedla alespoň psa.

„Žena svolení vnikla na oplocený pozemek u domu a následně i do samotného domu. Ve chvíli, kdy nezvaná žena otevírala jedny z dveří v přízemí domu, byla vyrušena nájemníkem domu. Z domu si sice nic neodnesla, avšak o to podivněji se zachovala na zahradě domu, odkud odcizila bez obav, že by mohla dojít k fyzické újmě, psa rasy amerického stafordšírského teriéra,“ shrnul mluvčí policie Vojtěch Robovský. Psa žena následně odvedla ke své matce.

Ženu policisté brzy dopadli, přičemž nadýchala skoro promile alkoholu v krvi. „Na uvedeném pozemku však nebyla poprvé. Již v měsíci srpnu vstoupila na pozemek bez svolení majitelky, kde nějakou dobu setrvala, přestože ji majitelka domu opakovaně upozornila na to, že si zde její přítomnost nepřeje. Tato situace se ještě opakovala ve dvou případech i v měsíci září,“ doplnil Robovský.

Policisté jí proto ve zkráceném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání krádeže a porušování domovní svobody. Za to jí nyní hrozí až dva roky za mřížemi. Návrh na vazbu soudce zamítl a tak policisté ženu po všech potřebných úkonech opět propustili na svobodu.

Foto Psi-plemena.cz

Štítky Liberec, policie, krádež, pes, dům, zahrada, pozemek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena ukradla ze zahrady domu staforda. Policisté ji krátce poté dopadli, nadýchala skoro promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.