Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nehoda auta s kamionem zablokovala průjezd Libercem. Policisté hledají svědky

Průtah ve směru na Chrastavu minulé úterý zablokovala nehoda osobního auta s kamionem. Ke srážce navíc došlo ve zúžení za nájezdem s Košické ulice, doprava v tomto směru poté prakticky zkolabovala. Jak k nehodě došlo? To se snaží zjistit policisté, kteří se obracejí na svědky události.

K nehodě došlo krátce po 14. hodině. „Řidička osobního vozidla Škoda Roomster jela po nájezdu z ulice Košická směrem k tunelu. Zde před vjetím do pravého průběžného jízdního pruhu zastavila a poté se rozjela, aby se zařadila do pravého jízdního pruhu. Přitom došlo ke střetu levé zadní části vozidla Škoda s pravou přední částí nákladního vozidla Volvo s návěsem Schmitz, jehož řidič před nájezdem z ulice Košická přejel z levého jízdního pruhu do pravého,“ popsala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Kvůli tomu dostala škodovka smyk a narazila do svodidel. „Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky vozidla Škoda, kterou z místa nehody převezlo na ošetření vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala mluvčí.

Policisté se nyní obracejí na svědky nehody, kteří by mohli osvětlit, jak k ní došlo. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje,“ uzavřela Šrýtrová.

Svědci se mohou hlásit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie, nehoda, Košická, havárie, Liberec, Chrastava, Volvo Cars, Škoda Roomster, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda auta s kamionem zablokovala průjezd Libercem. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.