Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při vykrádání kůlny byli hluční. Policisté je chytili za půl hodiny

Uprostřed noci si dvojice zlodějů vyhlédla kůlnu v klidné části ulice. Zhruba v půl druhé ráno v noci na pondělí přelezli plot a zamířili ke kůlně. Jenže při vloupání dělali takový hluk, že vzbudili několik obyvatel okolních domků. Policie tak byla rychle na místě a pachatele během půl hodiny zadržela.

„Několika ranami a kopy se pokusili vloupat dovnitř, avšak zámek dveří byl jednoznačně proti jejich úmyslu. Svou hlučností tak na sebe oba zloději jen upozornili,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

A tak museli vzít nohy na ramena, aniž by si něco odnesli. Jenže hlídky už pročesávaly okolí a oba muže do třiceti minut objevily.

„V průběhu prvotních úkonů policisté zjistili, že jeden ze zadržených mužů není žádným nováčkem. V minulosti již totiž byl pro majetkovou trestnou činnosti odsouzen,“ popsal mluvčí.

Oběma mužům z Liberecka ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili policisté podezření ze spáchání přečinu krádež a porušování domovní svobody. „Za to jim v případě odsouzení může hrozit pobyt ve vězení od šesti měsíců až na tři léta,“ dodal Robovský.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky zloději, Liberec, vloupání, Policie, kůlna, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při vykrádání kůlny byli hluční. Policisté je chytili za půl hodiny  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.