Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Auta o sebe škrtla zrcátky. Drobný ťukanec skončil honičkou a bitkou u křižovatky

Celý incident začal tím, že o sebe dvě protijedoucí auta drobně škrtla zrcátky. Jenže pak už mají posádky obou aut své verze. Jisté je, že řidič Škody Octavia se za řidičem dodávky vydal, jelikož ho nadzvedlo, že po nehodě nezastavil a ujel. Před křižovatkou v Levínské Olešnici ho měl vybrzdit a pak došlo i na pěsti.

„Řidič dodávky tvrdí, že 25letý šofér octavie vyskočil ze svého vozu a začal tlouct jeho dospělého syna, který s ním cestoval jako spolujezdec. Nemohli se totiž domluvit na tom, kdo se má komu omluvit a kdo z nich řídí lépe,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Jenže řidič octavie zase vypověděl l, že ho šofér dodávky držel, aby se nemohl bránit, a jeho syn do něj kopal a surově ho tloukl. Kromě policistů přijela na místo i Zdravotnická záchranná služba, která převezla na vyšetření do nemocnice 44letého syna řidiče dodávky. Ten si stěžoval na silnou nevolnost.

Policisté nyní mají před sebou nelehký úkol zjistit, kdo koho napadl první a kdo se jen bránil. „V této souvislosti již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Pokud by někdo z aktérů rvačky trpěl výraznějšími zdravotními problémy, mohli by právní kvalifikaci rozšířit i na ublížení na zdraví. Otázkou tedy zůstává koho a z čeho nakonec obviní,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie, nehoda, bitka, Škoda Octavia, Levínská Olešnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auta o sebe škrtla zrcátky. Drobný ťukanec skončil honičkou a bitkou u křižovatky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.