Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Osobní vlak přejel muži obě nohy. Nikdo v soupravě střet s člověkem nezaregistroval

Nešťastná náhoda nebo nepovedený pokus o sebevraždu? Policisté vyšetřují událost, ke které došlo v sobotu po desáté hodině večerní v Zákupech na železniční trati. Třiatřicetiletému muži tam vlak přejel obě nohy. Kuriózní na celé události je to, že střet s člověkem nikdo ve vlaku nezaregistroval, ani strojvedoucí.

Pomoc si muž přivolal sám. „Operátorka pak s mužem udržovala telefonický kontakt až do doby, než k němu dorazil sanitní vůz. Lékař na místě konstatoval, že pacient utrpěl těžká poranění obou nohou a vzhledem k jeho vážnému stavu ho uvedl do umělého spánku. V liberecké nemocnici se ho následně ujali lékaři traumatologického oddělení,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté muže zatím nemohli vyslechnout a dosud nenašli ani žádného svědka, který by jim pomohl zjistit, co se v sobotu několik vteřin před desátou hodinou večerní v kolejišti před železniční stanicí Zákupy stalo. „V této souvislosti se na veřejnost obracejí se žádostí o pomoc při mapování dění v okolí kolejiště a v blízkosti železniční zastávky v Zákupech,“ doplnila Baláková. Informace můžou svědci sdělit na linku 158.

Osobní vlak vypravený ve 20:40 z Liberce přijel do zastávky Zákupy ve 21:59 a pokračoval potom v jízdě ve směru na Českou Lípu, kam dorazil ve 22:06. Teprve v českolipském nádražní se strojvedoucí dozvěděl o tom, že tento vlak přejel člověka. Samotný střet, ke kterému došlo před železniční stanicí Zákupy ve směru od Liberce, nikdo v této vlakové soupravě nezaregistroval, a to včetně strojvedoucího.

Štítky Zákupy, nehoda, vlak, střet, Policie ČR, Ivana Baláková, České dráhy, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní vlak přejel muži obě nohy. Nikdo v soupravě střet s člověkem nezaregistroval  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.