Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Během měsíce volala žena stokrát na tísňovou linku, hrozí jí pokuta

Ženě ze Semilska hrozí za obtěžující telefonáty pod vlivem alkoholu pokuta. Denně se na policii obracela až třicetkrát, ani jednou se ovšem nejednalo o oprávněné volání. Případ nyní řeší policisté společně s Českým telekomunikačním úřadem.

Osmačtyřicetiletou ženu operátoři na nevhodnost a možný postih upozorňovali, ta však v telefonování pokračovala. Během jednoho měsíce se její obtěžování opakovalo děvětadevadesátkrát. „Někdy se jednalo o jeden telefonát za den, ale v jiném dni dokázala policistům zavolat i patnáctkrát, dvacetkrát, dokonce i více jak třicetkrát.,“ uvedla tisková mluvčí policie Vlasta Suchánková.

S podobnými případy se již policisté z Libereckého kraje setkali. Pomyslný pohár za nejvíce zbytečných telefonátů by si zatím mohl odnést muž z Vratislavic nad Nisou. Ten se mezi lety 2013 a2014 obrátil na policii více jak dvoutisíckrát. 

Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, telefon, obtěžování, policie, Český telekomunikační úřad, okres Semily, Liberecký kraj, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během měsíce volala žena stokrát na tísňovou linku, hrozí jí pokuta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.