Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do igelitky nacpali osm pánských trenýrek. Zvláštní dvojici policie kontrolovala už před tím

Policisté zadrželi dvojici mužů, která kradla v obchodě s oblečením v obchodním centru v centru Liberce. Cizinec a jeho kolega z Liberce si do tašky nacpali osm kusů pánských trenýrek za tři a půl tisíce korun. Hlídka oba nezávisle na sobě přitom ve stejný den kontrolovala už před krádeží.

„Jednoho z mužů policisté kontrolovali v odpoledních hodinách a druhého krátce před druhou hodinou ráno s plaveckými brýlemi kolem krku,“ upřesnila policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Když došlo ke krádeži a policisté kontrolovali kamerové záznamy, nebylo tak úplně těžké dvojici identifikovat. „Oba muži s černou taškou plnou trenek odpovídali přesně 35letému cizinci a jeho 40letému kumpánovi z Liberce, které v průběhu dne policisté kontrolovali,“ dodala mluvčí.

A tak byli oba muži zanedlouho na policejní služebně, kde se ke krádeži přiznali. „Policisté jim proto ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež, a jelikož již oba muži byli za obdobnou trestnou činnost v minulosti odsouzeni, hrozí jim v tomto případě trest odnětí svobody poněkud vyšší, v rozmezí od šesti měsíců až do tří let,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto

Štítky policie, krádež, trenýrky, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do igelitky nacpali osm pánských trenýrek. Zvláštní dvojici policie kontrolovala už před tím  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.