Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Náklaďák se zvednutou korbou potrhal telefonní kabely. Pak ujel

Policisté hledají řidiče nákladního auta, který v sobotu projížděl Větrovem, částí Frýdlantu. Jenže měl zdviženou korbu, kterou zavadil o telefonní kabely. Ty poškodil, ohnul sloup a poničil i omítku domu, na kterém jsou kabely uchyceny. Jenže řidič jen sklopil korbu a pokračoval dál.

„Řidič nákladního automobilu nezjištěného typu, oranžovo-červené barvy, vlivem své nedbalosti poškodil nejen sloup, ale i kabeláž telefonního vedení, neboť projížděl ulicí u domu č.p. 3247 s korbou v horní poloze,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté po řidiči, který ujel, pátrají. „Policisté v této souvislosti žádají případné svědky o spolupráci, zejména osoby, které v tu dobu byly na místě události, případně si všimly pohybu nákladního vozidla s nesklopenou korbou, jedoucí ze Zátiší do centra města,“ dodal mluvčí.

A vyzývají také samotného řidiče, aby se policistům ozval na linku 158 nebo přímo na služebně dopravního inspektorátu v Liberci.

„Veškeré informace k vozidlu a řidiči mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objektivnímu posouzení nehodového děje a okolnostem případu,“ uzavřelRobovský.

Škoda na majetku byla předběžně vyčíslena na 55 tisíc korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Frýdlant, nehoda, nákladní automobil, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Náklaďák se zvednutou korbou potrhal telefonní kabely. Pak ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.